For help and advice call
+44 (0)208 5800 800
Contact Us

Senior Account Manager

Ben jij een sales talent met maximaal 3 jaar commerciële werkervaring en lijkt het je grandioos om bij een internationaal, snelgroeiend workforce partner jouw sales talenten verder te ontwikkelen? Misschien vier jij dan nog dit jaar het 25-jarige TCP jubileumfeest met ons op een verrassingslocatie!

Wat doe je als Business Development Executive?
In de rol van Sales Executive werk je nauw samen met je (internationale) collega’s. Het huidige sales team bestaat uit 6 enthousiaste sales toppers, maar je zult ook nauw samenwerken met andere afdelingen om zo het sales traject van A tot Z goed te begeleiden. Bij TCP zijn de lijntjes kort en houden we ervan om elkaar, maar ook de klanten, zo goed mogelijk te helpen. Als Sales Executive ben jij verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe business door middel van acquisitie en door je accounts verder uit te breiden. Je hebt je eigen portfolio aan klanten waar je een goede relatie mee opbouwt. Je adviseert en helpt jouw klanten om te zorgen dat ze zo goed mogelijk gebruik maken van onze diensten.

Ook ga je actief op zoek naar nieuwe klanten zorg je voor een vlekkeloos sales traject. Je doet dit samen met je collega’s in Nederland maar je hebt ook veel contact met je sales collega’s uit Londen. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten, help je ze bij vragen en zorg je dat je op de hoogte bent van wat er speelt bij je klanten en op de markt.

Je kunt goed luisteren, signaleert kansen en je hebt een gezonde portie lef om samen met je team te knallen!

Waarom werken voor TCP?
Dit internationaal snelgroeiend bedrijf heeft zijn succes al bewezen door inmiddels al 25 jaar internationaal te groeien. TCP is actief in 11 landen en heeft klantgerichtheid, compliance en een snelle bediening aan haar klanten hoog in het vaandel. Behalve dat je je eigen werk zelfstandig uit kunt voeren is er ook de mogelijkheid om actief mee te doen aan een van de vele scrumteams. Eigen initiatief en ideeën worden erg gewaardeerd! Aangezien TCP snel aan het groeien is, is het vooral nu erg leuk om onderdeel te zijn van deze groei en om samen de successen te vieren!

Op het kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam voel je je meteen thuis. Er hangt een enorme gezellige, maar hardwerkende sfeer waarbij de klanten centraal staan. Je kunt je klanten bellen vanuit je (staan)bureau met uitzicht op de Keizersgracht. Elke week is er vers fruit en elk jaar houden we ons TCP event ergens op een leuke plek in Europa.. Dit jaar wordt het een extra groot feest vanwege ons 25-jarig jubileum!

Wat heb jij absoluut nodig in deze positie?

  • Je spreekt vloeiend Engels
  • Je hebt jezelf bewezen in een salesfunctie
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook als onderdeel van een team
  • Je bent zelfverzekerd, charismatisch en overtuigend over de telefoon
  • Ontwikkelen en behouden van een langdurige, duurzame relatie met jouw klanten
  • Je verdiept jezelf in de markt en onze diensten en zorgt dat deze kennis altijd up-to-date blijft

Hoe blink je uit in deze positie?

  • Je hebt In-depth kennis van de markt van flexibele inhuur en de ontwikkelingen daarin
  • Je kunt werken onder druk en met deadlines
  • Je bent goed in het stellen van prioriteiten en het behalen van doelstellingen
  • Timemanagement en organisatie

Submit your application

TCP Solutions are always looking for enthusiastic and motivated people to join our team and contribute to the success of TCP. If you think you've got what it takes, take a look at our current job listings below to find a job that suits you.