Over ons
TCP is volledig erkend in 12 landen in de EU, om ervoor te zorgen dat elke aansprakelijkheid en eis veilig en efficiënt is gedekt.
Onze services
TCP is actief in 12 landen in Europa en helpt bureaus, werkgevers en particulieren bij het creëren van soepele, efficiënte arbeidsrelaties zonder kans op financiële schade.
Wat wij voor u doen
Wij regelen alles zo soepel en onzichtbaar mogelijk voor u, of u nu een opdrachtnemer, bureau of werkgever bent.

arrowD

Over ons

TCP is volledig erkend in 12 landen in de EU, om ervoor te zorgen dat elke aansprakelijkheid en eis veilig en efficiënt is gedekt.

Wie zijn TCP Solutions?

TCP Solutions is sinds 1998 actief. Wij zijn oorspronkelijk opgericht om financiële en backoffice steun te bieden aan startende bureaus.

Terwijl dit nog steeds een dienst is die wij graag bieden, zijn wij uitgegroeid tot een van Europa’s meest toonaangevende specialisten op het gebied van payroll en compliance.

TCP Solutions is eigenlijk het enige bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van payroll en compliance in 12 Europese landen met 100 % compliance.

Wij werken op de achtergrond en streven ernaar om zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Wij nemen de administratieve taken op ons die kunnen zorgen voor knelpunten en die het proces belemmeren om het werk op de juiste manier en op tijd af te krijgen.

Wij zijn zo zeker van onze services dat wij u, opdrachtgever, bureau of opdrachtnemer, vrijwaren van verliezen die voortkomen uit de onjuiste tewerkstelling van personeel of niet-betaling van belasting en sociale verzekeringen.

Dus in het zeldzame geval dat er iets misgaat, betalen wij daarvoor, niet u.

Neem contact op
Bel +31 (0) 206 757 162 of verzend een bericht zoals hieronder aangegeven

 

Verzend bericht

whitepaper-new
De GDPR in vogelvlucht
ZZP
U bent op zoek naar een broker en wilt het liefste vooral bezig zijn met uw ondernemerschap?  Hoe werkt het
Working in the Netherlands. What do I need to know?